Sale!

Edea E Spinner Piruettilauta eli Piruettilusikka

39,00

Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 39,00.

Edea E- Spinner, piruettilauta eli piruettilusikka piruettien ja hyppyjen harjoitteluun

Ostaessasi laudan, saat kaupan päälle valitsemasi Golden Spin piruettilautaverkkokurssin. Koodi lähetetään laudan mukana. Etusi arvo 19,00-29,00 euroa!

E- Spinneri on piruettilauta eli piruettilusikka. Sillä harjoitellaan luisteluliikkeitä maalla mm. hyppyjä, piruettia ja askeleita. Laudan muotoilu ja tekniikka mahdollistaa sekä piruettien että hyppyjen harjoittelun. Kehon vahvistaminen, ryhti ja tasapaino kehittyvät myös lautaa käytettäessä. Lauta on tehty nailonista ja se jäljittelee jään tunnetta ja liikettä. Kaksi irrotettavaa kuminauhaa laudan etuosassa mahdollistavat ponnahdusten harjoittelun ja ehkäisevät laudan liukumisen. Suosittelemme käyttämään keltaista, pehmeää kuminauhaa yksöishyppyihin ja punaista, kovempaa kuminauhaa kaksois- ja kolmoishyppyihin. Ilman kuminauhaa lauta toimii piruettien harjoitteluun.

E- Spinner erikoisominaisuudet:

  • Laudan painopiste on laudan etuosassa, jotta se toisi todentuntuisen kokemuksen piruetteihin
  • Paremman tasapainon ja piruetin nopeuden saavuttamiseksi laudan kalteva profiili on korkeammalla
  • Laudan leveys tuo helppokäyttöisempää harjoittelua
  • Lauta on erittäin hyvä lämmittelyharjoituksiin ja sitä tulisi käyttää kovalla, tasaisella pinnalla

Turvallisuussyistä varmista, että ympäristö on esteetön harjoitellessa. Lautaa ei ole suositeltavaa käyttää puupinnoilla lattian naarmuuntumisen vuoksi.

Harjoitus tekee mestarin, Tsemppiä!

Ostaessasi laudan, saat kaupan päälle valitsemasi Golden Spin piruettilautaverkkokurssin -50%. Koodi lähetetään laudan mukana. 

Kotiharjoitteluasi tukemaan löydät Golden Spin verkko piruettilautakursseja tästä!

 

Shopping Cart