Edea Overture ja Mirage Terä

299,00

Edea Overture + Mirage terä – aloittelevan kehitysryhmäläisen tai kilpailemisen aloittelevan taitoluistin. Golden Skate luistinhuolto palvelee kaikissa luistinhuolto asioissa.

Poista

Edea Overture taitoluistin + Mirage terä – sopii hyvin aloittelevalle kehitysryhmäläiselle ja luistelijalle, joka on ottamassa kilpauransa ensi askeleita. Kenkä tukee luisteluasentoa ja terä on laadukas. Overture + Mirage on hyvä valinta jos harrastat luistelua kaksi tai useamman kerran viikossa, olet aikuisluistelija tai toivot hieman enemmän teknisiä ominaisuuksia luistimeesi. Kengän koot alkavat koosta 195 (koko 29).

Luistin kenkä on hyvä sovittaa ennen hankinta päätöstä.

Mikäli olet kuitenkin estynyt tulemaan paikan päälle:

 Laita meille sähköpostia info@goldenskate.fi ja liitä mukaan yhteystietosi sekä molempien jalkojen ääriviivapiirrokset ja tarkat mitat kantapäästä jalan pisimpään varpaaseen asti. Otamme sinuun yhteyttä oikean koon määrittämiseksi. Autamme mielellämme kaikissa kysymyksissä numerossa 050 4048685. Voimme ottaa watsupp videopuhelun ja käydä asia läpi puhelimessa.

Taitoluistimien terät on aina  teroitettava ennen käyttöönottoa. Valitse ostoskoriin teroitus alla olevasta linkistä ja saat luistimesi käyttövalmiina. Taitoluistinteroituksemme tehdään käsityönä ja kaikilla huolloillamme on aina 100% tyytyväisyystakuu.

     Tilaa mustat taitoluistimet tästä!

Ongelmia jalkojen ryhdissä? Jalkojen ryhtiongelmat ovat helposti korjattavissa harjoitelulla.
Tutustu jumppaohjeisiin täällä!