Risport - Royal Prime Man koot 285 ja 275

489,00

Risport Royal Prime Man – on huippuluistelijoiden taitoluistinkenkä. Kolmois- ja neloishyppyjen harjoitteluun tarkoitettu taitoluistin on valmistettu kevyistä materiaaleista, kuten mikrokuiduista. Näin ollen Royal Prime taitoluistin on yksi markkinoiden kevyimmistä malleista. Tässä kengässä on erityisesti kiinnitetty huomiota materiaalien kestävyyteen sekä läpän joustavuuteen ja elastisuuteen. Materiaalit on tehty kestämään kovaa harjoittelua. Läpän kestävyys on maksimaalinen ja lisäksi se joustaa tehokkaasti suojellen nilkan etuosaa.

Koot 285 ja 275

Luistinkenkä tulee aina sovittaa ennen ostopäätöstä. Tule paikan päälle käymään.

Mikäli olet kuitenkin estynyt käymään luonamme ja teet tilauksen verkossa:

 Laita meille sähköpostia info@goldenskate.fi ja liitä mukaan yhteystietosi sekä molempien jalkojen ääriviivapiirrokset ja tarkat mitat kantapäästä jalan pisimpään varpaaseen asti. Otamme sinuun yhteyttä oikean koon määrittämiseksi. Autamme mielellämme kaikissa kysymyksissä numerossa 050 4048685.

Kenkään valitaan erikseen haluttu terä. Terä tulee kiinnittää ja teroittaa ennen käyttöönottoa. Jos haluat tilaamasi luistimet käyttövalmiina, osta myös terät, terien kiinnitys ja teroitus Golden Skatesta.

 

Ongelmia jalkojen ryhdissä? Jalkojen ryhtiongelmat ovat helposti korjattavissa harjoitelulla.
Tutustu jumppaohjeisiin täällä!

Shopping Cart