Edea - Ice Fly

549,00

Edea Ice Fly – Taitoluistinkenkä vaativaan käyttöön. Kenkä kestää kovaa kulutusta ja on tukeva ja kestävä. Kenkään valitaan erikseen terä.

Edea Ice Fly – taitoluistin on kolmois- ja neloishyppyjä harjoitteleville yksinluistelijoille, sekä senioritason muodostelmaluistelijoille suunnattu huippukenkä. Ice Fly on yhdistelmä keveyttä ja tukevuutta. Luistinkenkä on suunniteltu kestämään haastavia elementtejä, sekä suuria harjoitusmääriä. 

Taitoluistimet olisi hyvä sovittaa ennen ostopäätöstä.

Ota vanhat luistimet mukaasi tullessasi uusien hankintaan.

Mikäli olet kuitenkin estynyt käymään luonamme ja teet tilauksen verkossa:

 Laita meille sähköpostia info@goldenskate.fi ja liitä mukaan yhteystietosi sekä molempien jalkojen ääriviivapiirrokset ja tarkat mitat kantapäästä jalan pisimpään varpaaseen asti. Otamme sinuun yhteyttä oikean koon määrittämiseksi. Autamme mielellämme kaikissa kysymyksissä numerossa 050 4048685.

Taitoluistelukenkään valitaan erikseen haluttu terä. Terä tulee kiinnittää ja teroittaa ennen käyttöönottoa. Jos haluat tilaamasi luistimet käyttövalmiina, osta myös terät, terien kiinnitys ja teroitus Golden Skatesta. Taitoluistinhuoltomme tehdään käsityönä ja kaikilla huolloillamme on aina 100% tyytyväisyystakuu. Klikkaa tästä huollon sivulle!

     Tilaa mustat taitoluistimet tästä!

Ongelmia jalkojen ryhdissä? Jalkojen ryhtiongelmat ovat helposti korjattavissa harjoitelulla.
    Tutustu jumppaohjeisiin täällä!

Shopping Cart