Palautukset

Meille on tärkeää, että olet tyytyväinen tuotteisiimme. Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa tuote 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Tee palautusilmoitus palautuslomakkeen kautta.

Palautettavien tuotteiden on oltava alkuperäispakkauksessa, käyttämättömiä ja  hyvin takaisinlähetystä varten pakattuja.

Erikoistilauksilla ja alennus- ja tarjoustuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Palautusoikeus ei koske sukkia, alusvaatteita ja sukkahousuja tai yksilöllisesti valittuja luistimia (luistinkenkä+terä).

Jos kauppa perutaan, tavara on palautettava viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palauttajan on tarvittaessa näytettävä toteen, että tavara on palautettu määräajassa, esimerkiksi palautuskuitilla. Lähetä tuote alla mainittuun osoitteeseen ja maksa palauttamisesta aiheutuvat kustannukset. Näitä kustannuksia ei makseta takaisin palauttajalle. Vaihtotapauksissa Golden Skate vastaa asiakkaalle takaisin lähetettävän tuotteen (tekstiilit ja tarvikkeet) kustannuksista ensimmäisellä kerralla. Luistinten koon vaihdosta johtuvat kustannukset jäävät asiakkaan maksettavaksi.

Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä siihen mukaan nimesi ja yhteystietosi sekä tilausnumero.

Palatustapauksissa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle tai muulla yhdessä sovitulla tavalla.

Palautusosoitteemme:
Golden Skate Oy
Aarikkalankatu 36
33530 Tampere
+358504048685

Valitse toimituspisteeksi Sammon kadun R-kioski, Sammonkatu 26, 33540 Tampere.