Edea - Motivo Taitoluistimet

205,00

Edea Motivo – taitoluistin kokonaisuus soveltuu aloitteleville lapsille sekä aikuisille. Kenkä on suunniteltu tukemaan jalkaa luistellessa ja laadukas terä on kengässä kiinni valmiina.

Poista

Edea Motivo – taitoluistin soveltuu luistelukoululaiselle ja aikuisharrastajalle sekä muodostelmaluistelun tulokasryhmäläisille.

Motivo luistin kengässä on valmiina kiinnitettynä laadukas taitoluisteluterä. Taitoluistimet on suunniteltu tukemaan luistelijan jalkaa luistellessa ja terä auttaa uusien liikkeiden oppimisessa.

Luistimen kenkä on leveä lestinen.

Luistin on hyvä sovittaa ennen hankintaa.

Mikäli olet kuitenkin estynyt käymään luonamme ja teet tilauksen verkossa:

 Laita meille sähköpostia info@goldenskate.fi ja liitä mukaan yhteystietosi sekä molempien jalkojen ääriviivapiirrokset ja tarkat mitat kantapäästä jalan pisimpään varpaaseen asti. Otamme sinuun yhteyttä oikean koon määrittämiseksi. Autamme mielellämme kaikissa kysymyksissä numerossa 050 4048685. Voimme ottaa whatsapp videopuhelun ja käydä asia läpi puhelimessa.

Taitoluistimien terät on aina  teroitettava ennen käyttöönottoa. Valitse ostoskoriin teroitus alla olevasta linkistä ja saat luistimesi käyttövalmiina. Taitoluistinteroituksemme tehdään käsityönä ja kaikilla huolloillamme on aina 100% tyytyväisyystakuu.

     Tilaa mustat taitoluistimet tästä!

Ongelmia jalkojen ryhdissä? Jalkojen ryhtiongelmat ovat helposti korjattavissa harjoitelulla.
    Tutustu jumppaohjeisiin täällä!