Edea - Motivo Taitoluistimet

209,00

Edea Motivo – taitoluistin kokonaisuus soveltuu aloitteleville lapsille sekä aikuisille. Kenkä on suunniteltu tukemaan jalkaa luistellessa ja laadukas terä on kengässä kiinni valmiina.

Poista

Edea Motivo – taitoluistin soveltuu luistelukoululaiselle ja aikuisharrastajalle sekä muodostelmaluistelun tulokasryhmäläisille.

Motivo luistinkengässä on valmiina kiinnitettynä laadukas Balance taitoluisteluterä. Taitoluistimet on suunniteltu tukemaan luistelijan jalkaa luistellessa ja terä auttaa uusien liikkeiden oppimisessa.

Luistimen kenkä on leveä lestinen.

Luistin on hyvä sovittaa ennen hankintaa.

Mikäli olet kuitenkin estynyt käymään luonamme ja teet tilauksen verkossa:

 Laita meille sähköpostia info@goldenskate.fi ja liitä mukaan yhteystietosi sekä molempien jalkojen ääriviivapiirrokset ja tarkat mitat kantapäästä jalan pisimpään varpaaseen asti. Otamme sinuun yhteyttä oikean koon määrittämiseksi. Autamme mielellämme kaikissa kysymyksissä numerossa 050 4048685.

Taitoluistimien terät on aina  teroitettava ennen käyttöönottoa. Kaikki perusluistimet on valmiiksi teroitetut, klikkaa ostoskoriin teroitus tästä! Taitoluistinteroituksemme tehdään käsityönä ja kaikilla huolloillamme on aina 100% tyytyväisyystakuu.

     Tilaa mustat taitoluistimet tästä!

Ongelmia jalkojen ryhdissä? Jalkojen ryhtiongelmat ovat helposti korjattavissa harjoitelulla.
    Tutustu jumppaohjeisiin täällä!