John Wilson - Coronation ACE LITE

280,00

Coronation ACE LITE terät. Terä tulee kiinnittää kenkään ja teroittaa ennen käyttöön ottoa. Saat ostettua myös terien kiinnityksen ja terien teroituksen Golden Skatesta.

Poista

Coronation Ace Lite -terä on uusi kevytteräversio huippusuositusta Coronation Ace -terästä. Muihin tarjolla oleviin hiilikuitu- ja alumiini-kevytteriin verrattuna tämä terä on valtava tuotekehitysharppaus.

Coronation Ace Lite -terä on jopa 20% kevyempi kuin tavallinen versionsa. Se on kuitenkin valmistettu täysin samasta materiaalista kuin ennenkin, joten keveydestään huolimatta terän rouheva pureutumistuntuma ja äänetön sekä helppo liu’un ja vauhdintuotto pysyvät samana kuin perinteisellä terällä luisteltaessa. Terän suunnittelussa on otettu sen kauneudesta tinkimättä myös tarkkaan huomioon terän toimivuus: siitä on edelleen helppo ottaa kiinni, vaikka materiaalia onkin aiempaa vähemmän.

 

 Laita meille sähköpostia info@goldenskate.fi mikäli sinulla on teristä kysyttävää. Autamme mielellämme kaikissa kysymymyksissä myös numerossa 050 4048685.

 

Haluttu terä valitaan erikseen kenkään. Terä tulee kiinnittää ja teroittaa ennen käyttöönottoa. Jos haluat tilaamasi luistimet käyttövalmiina, osta myös terät, terien kiinnitys ja teroitus Golden Skatesta.

Klikkaa tästä huollon sivulle!

Taitoluistinhuoltomme tehdään käsityönä ja kaikilla huolloillamme on aina 100% tyytyväisyystakuu.

 

Ongelmia jalkojen ryhdissä? Jalkojen ryhtiongelmat ovat helposti korjattavissa harjoitelulla.
    Tutustu jumppaohjeisiin täällä!