Risport Dance Prime

520,00

Risport Dance Prime – on huippuluistelijoiden taitoluistinkenkä. Kenkä on tarkoitettu jäätanssijoiden ja muodostelmaluistelijoiden käyttöön.

Risport Dance Prime – on huippuluistelijoiden taitoluistinkenkä. Kenkä on tarkoitettu jäätanssijoiden ja muodostelmaluistelijoiden käyttöön. Tämä luistinkenkä on valmistettu kevyistä materiaaleista, kuten mikrokuiduista. Näin ollen Dance Prime taitoluistin on yksi markkinoiden kevyimmistä malleista. Tässä kengässä on erityisesti kiinnitetty huomiota materiaalien kestävyyteen sekä läpän joustavuuteen ja elastisuuteen. Läpän kestävyys on maksimaalinen ja lisäksi se joustaa tehokkaasti suojellen nilkan etuosaa.

Luistinkenkä tulee mielellään sovittaa ennen ostopäätöstä. Tule paikan päälle käymään.

Mikäli olet kuitenkin estynyt käymään luonamme ja teet tilauksen verkossa:

 Laita meille sähköpostia info@goldenskate.fi ja liitä mukaan yhteystietosi sekä molempien jalkojen ääriviivapiirrokset ja tarkat mitat kantapäästä jalan pisimpään varpaaseen asti. Otamme sinuun yhteyttä oikean koon määrittämiseksi. Autamme mielellämme kaikissa kysymyksissä numerossa 050 4048685.

Kenkään valitaan erikseen haluttu terä. Terä tulee kiinnittää ja teroittaa ennen käyttöönottoa. Jos haluat tilaamasi luistimet käyttövalmiina, osta myös terät, terien kiinnitys ja teroitus Golden Skatesta. Klikkaa tästä huollon sivulle! Taitoluistinhuoltomme tehdään käsityönä ja kaikilla huolloillamme on aina 100% tyytyväisyystakuu.

     Tilaa mustat taitoluistimet tästä!

Ongelmia jalkojen ryhdissä? Jalkojen ryhtiongelmat ovat helposti korjattavissa harjoitelulla.
    Tutustu jumppaohjeisiin täällä!

Shopping Cart