Risport - RF3 Pro

319,00

Risport RF3 Pro – taitoluistimet – kenkä on suunniteltu yksinluisteluun kaksois- ja kolmoishyppyharjoitteluun sekä muodostelmaluisteluun minori, noviisi ja senioritasolle. Kenkään valitaan erikseen terä ja terä kiinnitetään ja teroitetaan ennen käyttöön ottoa.

Risport RF3 Pro – taitoluistinkenkä on suunniteltu yksinluisteluun kaksois- ja kolmoishyppyharjoitteluun sekä muodostelmaluistelun minori-, noviisi- ja senioritasolle.

Taitoluistimet olisi hyvä sovittaa ennen ostopäätöstä. Tule paikan päälle käymään.

Mikäli olet kuitenkin estynyt käymään luonamme ja teet tilauksen verkossa:

 Laita meille sähköpostia info@goldenskate.fi ja liitä mukaan yhteystietosi sekä molempien jalkojen ääriviivapiirrokset ja tarkat mitat kantapäästä jalan pisimpään varpaaseen asti. Otamme sinuun yhteyttä oikean koon määrittämiseksi. Autamme mielellämme kaikissa kysymyksissä numerossa 050 4048685.

Kenkään valitaan erikseen haluttu terä. Terä tulee kiinnittää ja teroittaa ennen käyttöönottoa. Jos haluat tilaamasi luistimet käyttövalmiina, osta myös terät, terien kiinnitys ja teroitus Golden Skatesta. Taitoluistinhuoltomme tehdään käsityönä ja kaikilla huolloillamme on aina 100% tyytyväisyystakuu. Klikkaa tästä huollon sivulle!

     Tilaa mustat taitoluistimet tästä!

Ongelmia jalkojen ryhdissä? Jalkojen ryhtiongelmat ovat helposti korjattavissa harjoitelulla.
    Tutustu jumppaohjeisiin täällä!

Shopping Cart