Aloittelijat

Taitoluistelijan tärkein väline on taitoluistin. Luistimen valintaan vaikuttavat monet tekijät ja taitoluistimet kannattaa hankkia aina yhteistyössä taitoluistinliikkeen kanssa. Kysy meiltä Golden Skatesta apua luistin valintoihin!

Uudet luistimet tulee aina teroittaa ennen käyttöönottoa! Kauttamme saat teroitus ja muut huoltopalvelut. Osta taitoluistimet teroitettuna, luistelija pääsee heti luistelemaan kunnossa olevilla luistimilla. Kävellessä maalla terät tulee suojata muovisuojilla. Luistelun jälkeen luistimen terä kuivataan luistin pyyhkeellä, jotta terät eivä ruostu. Lopuksi luistimen terä suojataan kolhuilta pehmeillä kankaisilla teräsuojillaa ja luistimet sujautetaan luistinpusseihin suojaan.

Lämmin ja joustava, mielellään kerrospukeutuminen pitää luistelun mielekkäänä. Vaatetuksen ja harjoitushousujen tulisi olla ihonmyötäistä, jotta luistin ei tarttuisi vaatetukseen kiinni ja luistelu olisi helppoa. Kädet ja sormet on hyvä pitää lämpiminä hanskoilla. Päähineen tulisi olla sopivan napakka, jotta se ei valu kasvoille luistelun aikana. Luistelukoululaisen tulee lisäksi käyttää kypärää.

Luistimen valinnasta

Muovisuojien käyttö

Terien kuivaus

Pehmeiden teräsuojien käyttö

Luistinpussin käyttö

Luistimien teroitus

Taitoluistelijan polvisuojat

Shopping Cart