Roll Line Linea Rullaluisteluterät

319,00

Roll Line taitoluistinkenkään kiinnitettävä rullaluisteluterä. Huomaathan, että renkaat ja laakerikisko myydään erikseen!

Roll Line Linea taitoluistinkenkään kiinnitettävä rullaluisteluterä. Tämä rullalaakerikisko on suunniteltu tarjoamaan rullaluisteluun parhaan suorituskyvyn kaikille taitoluistelun harrastajille. Koneistettu kiinteä alumiinikappale runko varmistaa terän erinomaisen iskunkestävyyden.

Rullalaakerikiskossa on liikkeitä edesauttava keinujärjestelmä, jolla jäljitellään taitoluistinterän liikettä jäällä. Keskimmäinen rengas voidaan säätää kuuteen eri asentoon, minkä ansiosta kaarien ja käännösten tekeminen on myös mahdollista rullaluistimilla terän keinuessa liikettä suorittaessa. Voit säätää portaittain terääsi vaikeusastetta ja keinua.

”Kärkipiikki stopparin” ainutlaatuinen kaltevuus tarjoaa parhaan kulman hyppyjen, piruettien ja askelten suorittamiseen.

Pakkaus sisältää luistimiin kiinnitettävät laakerikiskot ja ”kärkipiikki stopparit”. Huomaathan, että renkaat ja laakerikisko myydään erikseen!

Voit myös tuoda meille vanhat luistinkengät, joihin kiinnitämme rullaluistinterät. Terien kiinnityksen voit tilata alla olevasta linkistä.

Klikkaa tästä huollon sivuille!

TERIEN OMINAISUUDET:

  • 6 erilaista asetusvaihtoehtoa kaarevuuden säätelyyn mahdollistaa käännösten ja kaarien tekemisen myös jään ulkopuolella
  • Alumiinista valmistettu kisko tarjoaa erinomaisen iskunkestävyyden ja vetolujuuden
  • ”Kärkipiikki stopparit” mahdollistavat hyppyjen, piruettien ja askelten suorittamisen
Shopping Cart