Roll Line Rullaluisteluterät ENNAKKOTILAAJAN ETU -20%

319,00

Roll Line taitoluistinkenkään kiinnitettävä rullaluisteluterä. Huomaathan, että renkaat ja kengät myydään erikseen.

Poista

ENNAKKOTILAUS ETUSI  -20%  11.4 ASTI!

MAKSETUT TILAUKSET TOIMITETAAN 9.5 MENNESSÄ!

Roll Line Linea taitoluistinkenkään kiinnitettävä rullaluisteluterä. Tämä rullalaakerikisko on suunniteltu tarjoamaan rullaluisteluun parhaan suorituskyvyn kaikille taitoluistelun harrastajille. Koneistetusta kiinteästä alumiinikappaleesta rungossa voidaan varmistaa terän erinomainen iskunkestävyys. Rullalaakerikiskossa on liikkeitä edesauttava keinujärjestelmä, jolla jäljitellään taitoluistinterän tuntumaa jäällä. Keskimmäinen rengas voidaan säätää kuuteen eri asentoon, minkä ansiosta kaarien ja käännösten tekeminen on myös mahdollista rullaluistimilla.

”Kärkipiikki stopparin” ainutlaatuinen kaltevuus tarjoaa parhaan kulman hyppyjen, piruettien ja askelten suorittamiseen.

Pakkaus sisältää luistimiin kiinnitettävät laakerikiskot ja ”kärkipiikki stopparit”. Huomaathan, että renkaat ja luistinkengät myydään erikseen. Voit myös tuoda meille vanhat luistinkengät, joihin kiinnitämme rullaluistinterät. Terien kiinnityksen voit tilata alla olevasta linkistä.

Klikkaa tästä huollon sivuille!

OMINAISUUDET:

  • 6 erilaista asetusvaihtoehtoa kaarevuuden säätelyyn mahdollistaa käännösten ja kaarien tekemisen myös jään ulkopuolella
  • Alumiinista valmistettu kisko joka tarjoaa erinomaisen iskunkestävyyden ja vetolujuuden
  • ”Kärkipiikki stopparit” mahdollistavat hyppyjen, piruettien ja askelten suorittamisen